Over ons

HT engineering is gebouwd op onze ruimschootse ervaring in de meet- en regeltechniek. Sinds de start van HT engineering streven wij, oprichters Casper Hommes en Evert Tilstra, naar het ontwikkelen van de juiste oplossing voor ieder probleem. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, maatwerk te leveren en met korte lijnen te werken doen we alles zelf: van de ontwikkeling van tot de productie, de assemblage en het testen.

Inmiddels bestaat HT engineering al meer dan 25 jaar en zetten we ons dagelijks in om u van de beste oplossingen in de meet- en regeltechniek en elektronicaontwikkeling te kunnen voorzien. We zijn een begrip geworden in de markt: we staan erom bekend dat we voor elk probleem een oplossing weten te vinden en dat we in staat zijn de meest specialistische elektronicasoftware te kunnen ontwikkelen.

Bij HT engineering hebben we onze kernwaarden duidelijk voor ogen. We streven ernaar om deze kernwaarden tijdens elke klus volledig na te kunnen leven. De kernwaarden zijn:

  • Sterk zijn in het maken van specials;
  • Maatwerk leveren vanuit ons brede assortiment standaardproducten;
  • Korte lijnen hanteren in ons werk;
  • Op tijd leveren;
  • Kwaliteit voorop stellen;
  • Meedenken met de klant.

Onze no-nonsense mentaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid maken ons tot een prettige partner voor onze opdrachtgevers, die zich vooral in de chemische-, voedings-, zuivel- en agrarische industrie bevinden. Ook voor u ontwikkelen we graag een oplossing op maat. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.